Vem var jag förut – Fråga besvarad 2014-09-26

Hej

Undrar varför jag älskar hästar och djur och hur mitt liv va förut och vem jag va !

★  Fråga besvarad 2014-09-26
     Insänd 2013-08-14


Hej!
Jag fann din insända fråga bland de obesvarade frågorna från augusti 2013 och jag känner inte igen denna fråga så jag tror inte jag har besvarat den tidigare.
Jag ska erkänna att det är lite svårt att tona in på din energi och svara på denna fråga då den är insänd för över ett år sedan till mig och jag hade egentligen behövt ett nytt mejl från dig med ny energi signatur från dig för att ge dig det bästa svaret. Men jag får försöka ändå.


Jag kan uppfatta och känna att du är en människa som har bra hand om djur och jag kan uppfatta att din kärlek till hästar ligger djupt i din själ vilket tyder på att du haft nära relation med hästar även i andra liv du levt som människa på denna jord.
Det jag kan känna är hur din egen själ sänder ut symbol bilder till mig: från öken och prärie landskap med vilda hästar som springer fritt och bilder på hästar som står i flock på öppna vidder och känslan av damm, sten och grus …
Din själ förmedlar en stark känsla av frihet som du upplever när du sitter på hästryggen och känslan av att “bli ett med hästen och ett med vinden” och jag förstår att det är minnens bilder från din egna själ från den tiden då du levt sida vid sida med naturen och haft hästar som ditt sätt att förflytta dig i naturen.

Jag kan känna hur din själ förmedlar till mig om flera liv där du levt både som kvinna men även även ung man ,en ung indian man då du levde mycket nära naturen och nära hästar. Du har också ett själs band till Indianer och din själ ger symbolen av Cherokee stammen.
http://www.bigorrin.org/cherokee_kids.htm
Du får känna efter i ditt hjärta och i din själ om detta är något som sjunger bekant i dig och för dig .
Sköt om dig!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *