Vem var nattväktaren??

Hej Evy! Tack och lov att vi har dej att vända oss till med våra frågor! Du är då helt otrolig så många frågor som du ger svar på! .Hur kan du hålla den takten?? Du är helt suverän! ……… Nu till min fråga! För flera år sen så satt det en man brevid den säng jag låg och sov i då. Men jag (såg) och visste att han satt på en gammal stol som det var små hål i själva sitsen på! Så var det sjupinnars-ryggstöd . Normalt sett så kunde absolut inte en stol få plats där. Jag hade satt en byrå där! ……. Men hela långa natten så på något märkligt sätt, så kunde han sitta där iaf:! Jag var inget rädd , utan tvärtom! Den där stolen fanns i mitt föräldrahem! . Kan DU få fram vem det var, så blir jag jätte-glad:) och jag tackar dej redan på förhand ! Du är värd den vackraste rosen-bukett som går att finna! Kramar till dej härliga Evy! Johanna!

Hej Johanna! Jag måste först tacka för den ljuvliga rosbuketten som jag har här bredvid mig! Tack för dina fina ord! Mannen du såg är knuten till dig, en äldre släkting på din mors sida men det är så långt tillbaka att du inte träffat honom och jag skulle vilja säga slutet på 180-talet till 1900-talets början. Får för mig att han är mörkhårig, mustasch och ev skägg( som Lincoln). Han vakar över dig och finns vid din sida i vått och torrt. Tack än en gång! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *