Är det någon där?

Hej Evy! Jag bor med min familj och min sambos syster på en gård utanför Habo, Jönköping. Huset är byggt runt 1875 och på tomten finns det ett hus som troligtvis är ännu äldre som nog använts som tjänstebostad förr i tiden. Min sambos pappa tycker sig känna något i detta tjänstehuset som vi idag använder som förråd, ett utav rummen vill han inte ens gå in i för det känns som någon "puttar" ut honom. Jag skulle gärna vilja veta om det finns någon/något där eller om det bara är inbillning?!

Hej! han blir utputtad då pigan inte vill ha manligt besök! Hon är en äldre dam, mer som en husfru skulle jag vilja påstå och inte någon som vill ha med karlar att göra! Tvi vale säger hon( måste erkänna att jag skrattar åt henne när hon spottar och fräser åt mansfolk som bara har en sak i tankarna!) Hon är tvär och mycket bestämd. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *