Vem/vad är det i huset

Hej Vi köpte hus för ca 3 år sedan, strax efter inflytt hade vi starka vibbar av andevärlden i källaren. Efter att jag haft ett medie här för seans så har känslan flyttat upp en våning. Mediet som var här sa att det var mycket aktiviteter i huset men var inte säker på om det var någon/några eller om det var något huset varit utsatt för. Vi har en dotter på två år som alltid sovit tryggt hela natten men efter rumsbyte så vaknar hon och skriker hjärtskarande mitt i nätterna, när jag lägger mig bredvid henne får jag både svettningar och hjärtklappning. Vår fråga är vem eller vad är det i vårat hus och hur får vi lugn och ro? Tack på Förhand mvh Pernilla Axelsson Hillared

Hejsan! Detta fall som du beskriver kan ibland vara svåra att lösa direkt. Det är att man testar olika saker, som man ev. kan se en förbättring. Med tanke på att ni redan haft ett medie där, så förstår jag hur allvarligt ni ser på allt. Det är självklart alltid lättare att vara på plats och känna av, än som mig nu i fallet uttala mig om det hela. Personligen får jag inte just nu i alla fall en känsla av vad det kan vara. Men vårt andra medium, som snart är tillbaka igen (du kommer se det) kan säkert svara bättre än mig på just detta. Nu stod det helt stilla för mig…det enda jag kan se är "detta är mitt hus, inte ert!"… att denna person vill markera mot er att ni inte ska vara där. Denna person har fel, så klart. Men säg högt till på skarpen, att denna person är död och ska dra sig mot ljuset. Håll era händer och på så sätt få mer energi då ni alla gör detta. Det är det råd jag idag kan ge! Återkom! Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.