En natt

Jag vaknade en natt av att min dotter som då var drygt 4 månader började skrika och jag som vanligt satte mej upp. Min fru reagerade också och var på väg att gå upp ur sängen då jag samtidigt fastnade i blicken på nått jag inte kunde förklara. Jag vet inte om det var inbilning men i det nästan mörka rummet fick jag se svaga skepnader komma in i rummet från ena hörnet och stannade en bit från spjälsängen och bara stod där som om dom bara tittade på vår dotter. Min fru såg inget av detta, jag var samtidigt väldigt trött och bara somnade om men dagen efter började minna tankar gå kring detta jag upplevde och jag har känslan av att det var min far och farmor o farfar och så vidare som kom för att titta till oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *