Vem/vilka är aktiva på vår arbetsplats?-★Fråga besvarad 2013-09-01

Har sedan länge jobbat åt en kvinna som bor i ett hus på landet. Jag har sedan första början känt närvaro, iakttagelser och kyliga vindar vid vissa ställen i huset. Speciellt vid trappan som leder till övervåningen samt den lilla toaletten som finns under trappen. Jag känner tryck över bröst och får ångest känslor när jag befinner mig i närheten av detta ställe i huset. Vissa av den andra personalen har berättat exakt samma känslor vid samma ställe utan att jag har sagt ngt till dom om vad jag upplevt. Min brukare har fått fötter och ben klappade och det finns ngn som vakar vid hennes säng under nätterna. Vem/vad finns här? Varför denna jobbiga ångestkänsla?

Hej Jessica! Ja jag kan förstå att du och dina arbetskollegor kan känna av "övernaturliga fenomen" hos denna kvinna och inom och även runt huset och även på gården/tomten. I det här fallet så känner jag att eftersom frågan är ställd av dig om en annan person så känns det inte rätt rent moraliskt och etiskt att besvara något som kan leda till kvinnan som privatperson eller något kring de andar,släktingar etc som hör till henne som person. Men jag kan bekräfta att jag känner mycket närvaro av både andar och olika slags energier av olika slag och då inte vara från vanliga andar av avlidna människor. Och jag kan bekräfta att det på en viss plats i huset har hänt en "olycka" som lett till dödsfall på just den platsen i huset där fenomenen känns mest ångestladdat och ger er en tryckande känsla över bröstkorgen och även ibland en tryckande känsla mot halsen och struphuvudet.Eller att ni får känslan av att "luften går ur er" som att ni passerar ett stråk av extra tung luft/energi och måste dra efter andan lite extra för att få syre och ibland kan det nästan kännas som att man får astmaanfall pga det blir så tungt att andas. Jag kan bekräfta att dessa fenomen kan upplevas pga den närvaron som finns och det som skett på denna plats. Men det som mer fångar min uppmärksamhet är den närvaro jag uppfattar från naturväsen av olika slag som finns både i och utan för huset och många av dem dras till kvinnan då hon är en mycket speciell kvinna och unik på sitt eget sätt. Jag känner att detta är inget ni som personal behöver oroa er för då det egentligen inte "tillhör er" och för kvinnan i sig som bor i detta hus är inget av detta något problem.Hon är inom sig medveten. Det är bara att se det för vad det är och när du möts av denna ångestkänsla så kan du istället för att skicka obehag och rädsla som svar i tanken inför att inte veta vad det är du möter eller varför…pröva med att bara sända en tanke av kärlek och ju starkare ångestkänslan blir,ju mer kärlek och empati sänder du ut och i din tanke kan du säja orden "Jag ser jag känner jag bekräftar er och ni är älskade och stör inte mig alls med er närvaro". Pröva så får du se att panik ångest känslan kommer ge med sig och den närvaron som finns där kommer inte att ge samma ångest känsla överföring till varken dig eller personal. ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *