Verklig eller ej?

Hej, jag har aldrig tagit upp detta med någon, men funderat massor på detta… För 6 år sedan skulle jag gå till jobbet. Klockan var ca 05:00. Jag öppnar min ytterdörr, som går till trappen. Går ut och ser en dam som står på trappan med en kastrull med vatten och stirrar på mig. Hon stod helt stilla. Det första jag kläcker är "Fan va rädd jag blev!". Vände mig om och låstre dörren. Jag såg att hon gick ner för trappen till porten och gick ut. ca 5,6,7 sekunder senare gick jag ut. Och hon var borta. Vad skulle en gammal dam gå ut med en katrull med vatten för? Klockan 05:00 på morgonen?? Kan hon varit en ande eller liknande? Jag har sett orber, hört viskningar, känt beröring, hört andra saker och även fått visioner av andar m.m. Så jag är "troende" och Mediala förmågor sträcker sig 100-150 år tillbaka i tiden i min släkt, minst vad jag vet om. Kan jag har dom förmågorna jag med? Och kan se saker? Ta kontakt med andarna? Kan jag utvecklas mer…? Men MEST av allt vill jag veta om "Kastrull-damen". Tack! //Janne.

Hej Janne! Börjar med att säga att du är medial och öppen och du ser andar. Damen du såg verkar vara ett eko från en annan tid och era tider krockade. Visst kan du utvecklas mer om du vill! Lättast är att kolla runt där du bor om kurser i just medialitet. Lycka till och hör gärna av dig och berätta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *