vi lever i olika världar

Hej! Har en sambo sen 8 år tillbaka och 3 underbara barn, visst har jag och min sambo haft våra kriser, men det känns som att vi lever i olika världar, jag försöker lätta upp stämningen emellanåt, men det är svårt, känns som att vi aldrig har något att prata om, han är oftast negativ eller kritiserarar mig…och jag önskar oftast att jag befann mig i sällskap med en positiv, pratglad man som är nyfiken på livet, kärleksfull och som har inställningen "allt löser sig"…jag vet inte vad jag ska göra…inser tryggheten med familj och så,visst är han snäll på sitt sätt..men jag vill inte leva så här i 30 år till…vet inte vad jag ska ta mig till!

Hej! Det är så svårt att råda någon i kärleksliv och mitt råd till dig är att verkligen tänka efter hur du vill ha det. Kanske det är dax att bryta upp för att orka och finna det du vill i livet? Prata med honom och jag tror du får svar på hur ni ska gå vidare på gott och ont. Jag är jätteledsen att jag inte kan råda dig till att stanna eller gå men jag varken kan eller vill göra det då det kan gå så fel. Jag kan finnas här som ett bollplank och en axel att gråta ut på om du vill men mer kan jag inte göra tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *