Vilka är dom?

Hej! det är så att min sambo är väldigt andlig av sig, kan se,höra och prata med andar/spöken. jag kan men har inte öppnat mig lika mycket som honom. häromkvällen så låg vi i sängen och han stängde igen sovrummet så ingen kunde ta sig in(andligt då, då dom stör mig mycket på nätterna så jag inte kan sova. han berättade att min farmor och farfar var här(han beskrev dom) och sen berättade han att det fanns 3 till, en yngre och 2 äldre. dom hör till honom men han fick inget utseende på dom, min fråga nu är kan du se vilka det är? tacksam för svar!

Hej! Jag kan inte se dem alltför tydligt men ser en yngre kvinna och en pojk. De kan mycket väl ha gått vidare när de var äldre men de visar sig i de åldrarna som de känner att de mådde bäst i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *