Vilka är dom?

Hej! Jag har varit med om en del, både hemma och hos vänner. Jag var runt 11 år första gången, det ryckte i dörren och när jag öppnade var ingen där. Sedan har jag under 2 veckor sommaren 09 vaknat upp av att jag pratar med en mörk figur bredvid sängen. Vi pratade om livet m.m och jag vaknade upp varje gång och sa "jag förstår vad du menar". Sedan har det flugit gafflar 3 m ur diskmaskinen, tvn har stängts av och på, stereon har gått igång på högsta volym, burkar har ramlat ner från bänken även fast inget fönster var öppet, min katt har fräst åt något mot väggen och sprungit iväg, hon följer alltid med mig och jag har aldrig sett henne sådär. Jag såg en thailändsk man i min systers rum (som jag trodde var hennes pojkvän) men ingen var hemma. Jag har även sett en tjej klädd i svart med långt blont hår stå bakom en tjej hemma hos min killkompis. Jag trodde att dom två var vänner men sen var hon borta när jag hade vänt mig om snabbt. Jag frågar då "vad hände med din kompis" och hon svarar bara chockat "vem då? det är bara jag här". Jag har varit hos ett medium som säger att jag har förmågan att se. Men jag undrar vilka de här människorna är som jag sett, och om du har några tips på hur jag bättre kan få kontakt med dem. Mvh Maria

Hej Maria! Du är öppen för den andra sidan. Innan du gör något se till att lägga skydd på dig själv( en bön funkar) och fråga dem och lita på det du får fram1 Det ligger övning bakom men fråga och hör svaren:).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.