Vilken släkting är min guide?

Min mamma har blivit ganska synsk på senare tid, och hon har frågat sina guider om vem som är min skyddsängel och fick till svar att det är en äldre släkting till mig, är det så? Kan du se vilken släkting det är, för jag vill ha svar på om det är sant… Hon har även frågat vem som är min guide, men fick inget svar. Kan ni se vem det är?

Hej Maria! Om du hunnit läsa min intervju på start sidan så förklarar jag rätt ingående hur detta med guider fungerar och vilka som är guider. Det är väldigt sällan en släkting blir ens guide.Men däremot kan anhöriga från andra sidan "utse sig själva" till tillfälliga sk "skyddsänglar" pga olika orsaker.(har även förklarat detta i intervjun) Jag kan inte uppfatta att dina guider är släktingar. Nu är det ingen som vill framträda så jag kan ge några tydliga svar om vilka som är dina guider. Jag kan uppfatta energin av en kvinna som finns runt dig men som inte är en guide.Det är någon från din mors sida.Men hon vill inte heller framträda. Det bästa är att besöka ett seriöst medium som tydligt kan se dina guider och även vilka andra anhöriga du kan ha omkring dig,och som kan fråga varför de är där. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *