Glömde en sak…

Med risk att bli tjatig… Du nämde att jag är öppen, vilket jag känner att jag är, men jag är också en mycket kritisk människa som står med mina stora fötter stadigt på jorden. Trotts detta ser jag ibland saker skymta förbi både inne och ute och när du nämde naturväsen så undrar jag om jag har rätt i det jag tror mig se i våran trädgård och på hundpromanaderna i skogen. De gör mig glad och jag kan känna att de är busiga, nyfikna, glada och samtidigt lite rädda. Stämmer detta? Lina

Hej Lina! Ja,du ser rätt.Du måste verkligen våga tro på din egna känsla!Du har uppfattat energier av bla älvor,får jag sagt. Det är bra att du är kritisk,skeptisk och ifrågasättande.Det ska man vara eller bör man vara oavsett om man är medial eller inte.Men samtidigt måste man hitta balansen att våga tro på sin egna känsla. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *