Vill bara tacka!

Jag vill bara säga tack för att du svarade. Det stämmer som du säger, jag måste vara mer bestämd. Vissa nätter på mitt jobb så har jag faktiskt blivit arg och sagt ifrån. Då har det blivit lugnt i några veckor. Just nu mår jag inte så bra (i livet för övrigt)och det känns som att spöket utnyttjar det. Jag ska ta tag i min mediala förmåga så fort jag orkar. I mitt "vanliga liv" så känner jag mig sviken och har svårt att lita på folk. Även här så känns det som att jag kan "se" vad folk tänker och min intuition ger mig många tunga sanningar. Ska jag lita på min intuition och ta tag i mitt liv, eller ska jag skärpa mig och sluta älta, börja leva och lita på mina nära? Oj, nu blev det en fråga fast jag bara ville tacka. Jag är så glad att jag funnit denna sida och jag beundrar dig som svarar på alla frågor. Jag blir glad av att besöka sidan!

Hej Sofie! Ja jag kan uppfatta att du känner dig oroad,trött,sliten och att allt går på rutin,vilket gör dig nedstämd. Dessa känslor skapar ju energier som du sedan har runt dig i din aura och det finns andar och väsen som dras till dessa energier,utnyttjar dem,"livnär" sig på dem och givetvis får det dig att må ännu sämre. Oftast är det när man är som svagast,mest ledsen,mest trött som "dessa" döker upp. Att älta och tänka i negativa banor gör bara dalen djupare och det blir jobbigare att ta sig upp och kunna skaka av sig dessa energier. Du behöver göra ngt radikalt omskakande som du normalt sett inte gör.Typ en två dagars promenad i skogen med tält!Res bort!Vad som helst för att bryta vardagsrutinerna.Göra det där som känns helst vansinnnigt men som du ändå skulle vilja göra.Du behöver få avstånd till din egen vardag och rutiner och få perspektiv på allt sedan om det krävs en helg ute i skogen ute på vischan i ett tält eller en strand i ett annat land eller vad det nu än är så behöver du komma ur ekorrhjulet!!!"Skaka av dig dammet och gå vidare". Du behöver både lita till din intuition,ta tag i ditt liv,"skärpa dig",sluta älta,börja leva OCH lita på dina närmaste!!! Använd den där ilskan som ligger och pyser i bakhuvudet som drivkraft! Varför skulle inte du ha samma värde som andra att få må bra,leva som du vill och känna energi och livslust?Du har ju både förmågan och kapaciteten så…vad väntar du på?UT OCH LEV!!! Jag vet det är lätt sagt men jag känner att ioch med att du ändå skrivit soch ställt frågan så känner du ju själv att "någonting måste göras" och bara genom att komma till insikt har du kommit en god bit på väg. Jag är glad att du uppskattar sidan.Det känns bra att kunna hjälpa andra men utan mina guider och den vägledning/råd jag får av dem skulle både min medialitet,kunskaper och erfarenheter falla rätt platt. Det finns många Kärleksfulla och positiva andar och väsen där ute som vill människan/djur och natur väl och jag är ödmjuk och tacksam över att fått lära känna några av dem samt den vägledning och hjälp de kärleksfullt ger – för att kunna hjälpa andra. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *