Vill säga mig något?

Hej! Under en tid har jag nästan varje natt vaknat upp runt 3-4 tiden på natten helt pigg. Tar iaf 2 timmar innan jag somnar igen…flyttade nyligen och inatt 3.30 vaknade jag av att nån/nåt slog mig i ryggen så att jag tappade andan. Det var inget sånt vanligt som man kan drömma och det känns som att man faller och rycker till när man vaknar…utan jag la på rygg och kände riktigt slaget jag fick och tappade andan. Jag kände inget direkt obehag men det känns ändå lite obehagligt då jag inte gillar att de kan "röra" mig. Många säger att denne kanske vill säga mig nåt? Men vad? Jag förstår inte alls… Hjälp mig? Tacksam för svar… /Micki

Hej Micki! Det känns som om det gäller ditt val av sängplats. Försök ställa sängen på ett annat sätt så kan det försvinna men jag kan inte lova då jag inte med säkerhet vet om det är sängen även om det ser så ut. Försök och hör av dig igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *