Vill ta mitt liv

Känner en sådan inre ensamhet som inte går att beskriva i ord. Det spelar ingen roll vem jag än är med, jag känner mig ändå lika ensam. Det enda som hjälper är om jag tänker på mina guider, då blir jag "tillfredsställd" och vill veta mer. På grund utav min diagnos (autism) har jag väldigt svårt för att visualisera, vilket som krävs för lyckade meditationer, i alla fall i min värld. Hur ska jag göra för att komma vidare andligen, och vad ska jag göra med all min ensamhet? Just nu känns det bara så tomt, vill lämna jordelivet och bara få vila på andra sidan. Få komma HEM. (Till andra sidan). Är så ledsen ikväll (är det varje kväll i och för sig…). Vet inte vad jag ska ta mig till! Hjälp!

Hej! Skriv till min mail! Det finns en väg för dig här på jorden och att avsluta sitt liv här när det inte är dax är ingen lösning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *