Vill veta

Hej Jo så här är det. Sen ett tag tillbaka har jag mått ständigt illa och nu har jag missat mensen med en vecka. Jag kollade i lördags men inget resultat. Och häromdagen när jag satt och bloggade om möjlig graviditet så hörde jag hur NÅGON knappade in ett telefonnummer på våran trådlösa telefon som låg i ett hela annat rum. Jag kollade så att det inte blitt något fel på telefonen eller så det inte var ett missat samtal men det var det inte. På displayen stod numret till en möbelbutik här i Bollnäs där vi bor. Så min fråga är om jag faktiskt är gravid/eller om jag har hormonella problem och VEM det var som knappade in numret på telefonen. Mvh Carina

Hej Carina! De vill att du går till läkare- inget farligt!- för mer noggrannt gtest. De slog in fel nummer men de ber dig ringa och beställa tid för undersökning. Ser ut som en flicka ca 10 år slog in numret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *