vill veta

Hej Först måste jag skicka ett stort TACK till dig jag skrev och fråga ang jobb för ett tag sen och du hade helt rätt jag fick jobb inom vården som personlig assistent börjar nu 14/6 fick fast tjänst direkt Nu till min fråga du hjälpte oss att få renat ett rum i huset vi hyrde pga en elak ande nu har vi flyttat från huset och bor i en lägenhet men min fråga gäller hennes beteende när vi bodde i huset var hon rent elak mot folk bet slogs nöps sparkade ja hon var rent hemsk ibland man drog sig för att ta me henne till folk eller ut på kalas eller liknande men sen vi flyttat har hon förändrats helt hon ber om ursäkt när hon gör ngt dumt hon slår eller så inte längre hon har blivit "vuxen" för sin ålder 2 år kan hennes förändring i beteendet bero på anden som var i huset ???eller vad kan det bero på???? sen undrar jag va ett schackra är????kramar och en hel massa energi till dig

Hej! Det var negativa energier i huset som påverkade din dotter på detta sättet. Hon visste inte hur hon skulle hantera det och kunde inte tala om vad som var fel. Hon är sig själv igen och hon mår bra idag. MIn beskrivning på chakran- energifält i kroppen som har sina specialområden och sina färger. Dessa energifält kan komma i obalans och då kan man må dåligt, känna sig deppig mm mm. OM du googlar på chakran får du många svar! Tack för energin den behöver jag! Kram tillbax!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *