Vissa delar av huset?

Hej igen:) Har tidigare fått höra att de fanns andar hos mig, jag undrar om de finns vissa dela av huset där de trivs mest? saken är den att vissa ställen är väldigt obehagligt att vara på speciellt på kvällen. Och i stort sätt alltid när jag går från mitt rum och ska gå ner så följer en man efter mig så de känns i ryggen, har ibland även kännt att någon petar på mig? stämmer detta eller är det inbillning? berätta gärna allt du kan se även omd e inte hör hit:) tusen tack för all hjälp! mvh Camilla

Hej! Bland alla dina frågor jag nu har besvarat idag så finner du en hel del förklaringar där till de olika energierna du känner av och varför. Mannen du har bakom ryggen vet du redan att det tex är "fiskaren". Att du upplever att det är obehagligare på kvällen när det är mörkt handalr mer om att du känner att du tappar kontrollen och inte "ser lika bra". Deras energier förstärks inte eller förändras för att det blir kväll eller mörkt. Jag kan inte avgöra vilka ställen i huset energier föredrar mest men kan uppfatta att vissa tycker om att vara i hörn,andra bakom en dörr i ett mindre rum och någon i en litet trångt utrymme som jag inte vet vad det är. Du kan själv känna var dessa sk kalla spots finns där energier samlas mest. Jag ska erkänna att jag nu varit länkad så länge till dig för att kunna besvara alla dina frågor att jag börjar tappa focus och känner att jag inte orkar riktigt "gåigenom" hela ditt hus på detta sätt. Det tar enormt med tid och ork och energi,med tanke på alla de frågor jag redan besvart från dig. Mitt råd är som jag skrivit tidigare, att du ber ett medium komma hem till dig och som kan hjälpa dig kommunicera och identifiera de energier du har hemma hos dig och runt dig. Du har så många frågor om dig själv och ditt hem, att det bästa för dig vore att be om hjälp av ett medium öga mot öga. Närvaron du känner är inte inbillning. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *