Förlåt för att jag frågar.

Jag vet att du inte brukar svara på frågor om framtiden osv. men måste fråga har jag någon anledning att oroa mig för mitt ex? Har haft ett turbullent förhållande o vet att han kan vara våldsam. om du ser något så snälla säg. Tack mvh camilla

Hej! Du har uppfattat rätt i att jag helst inte besvarar frågor som rör framtiden och tex relationer då det inte är mitt sk "mediala område" och inbegriper saker som inte hänt eller andra personer. Rent spontant kan jag känna att med tanke på det du själv vet och känner till om din killes bakgrund så säjer det sig själv att du bör vara uppmärksam och veta när du ska dra dig undan. Jag kan tyvärr inte sia om erat förhållande eller framtid tillsammans utan du får följa din intuition,kort och gott. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *