Visst är jag frågvis=)??

Hej igen!! Tack för senaste svaret, det känns lättare nu när jag "vet" vem som tafsade på mig =). Har en ny fråga nu. Jag och min familj bor i ett väldigt aktivt område,(gammal avrättningsplats)och det spökar i var och vartannat hus här. Vi har bott i två olika lägenheter och den första var väldigt orolig. Leksaker som spelade på nätterna, någon som väckte min yngsta son och skrämde honom och tasset av små fötter om nätterna, som inte tillhörde mina barn. Vem eller vilka var de och var de platsbundna?? Jag vill inte ha hit dem till nya lägenheten om ni förstår. Ha en skön söndag, kram Kristina

Hej Kristina! Det du hörde var barn som är bundna till platsen och inte er vad som känns nu. Ha en fortsatt skön vecka! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *