who is there?

yo! jag vill först av allt säga att jag INTE igentligen tror på "spöken" men har en händelse som jag inte har någon förklaring på! det var kvällen mot 3 december 06..jag satt inne med min dåtida flickvän vi satt i tv rummet och kollade på tv som vilken annan kväll som hellst.då vi plötsligt hörde vassa dunnsar från rummet där vi hade våran säng.min flickvän blev rädd och bad mig gå och kolla vad det var men inget fanns där när jag var på full gång med att undersöka rummet hör jag min flickvän skrika till i tv rummet.jag sprang dit och såg henne glo på bokhyllan så jag tittade vad som hände där och då såg jag också.2 av mina whiskey flaskor gled runt från sida till sida av hyllan och 2 stycken skruvar snurrade runt i cirklar i en jäkla fart,så jag sprang fram till hyllan och tog fast i en av mina flaskor bara för att testa om det slutar.men då röck hela flaskan till och flög ner i golvet nästan som om någon hivat den med full kraft (men den gick inte sönder ändå) så jag röck tillbaka och tog några steg bakåt och såg på min flickvän som satt på soffan och darra av skräck och just i samma sekund min flickvän brast i gråt så slutade allt och det blev tyst igen. timmarna gick och klockan var ca 03.00 när vi äntligen gick och la oss men vi han bara sova en timme så vaknade vi båda av att stereon i tv rummet vreds på till högsta volym och det var inte vilken musik kanal som helst utan det var någon norsk kanal där dom just tog upp dödsannonser eller något liknande så jag gick sakta upp ur sängen och var arg för att jag var tvungen att gå upp och hade jobb nästa dag.och när jag kom till tv rummet hörde jag min flickvän skrika "kristian kom hit! det är någon vid fönstret" och jag sprang in i sovrummet och såg en man i 50-70 års åldern kolla in genom fönstret (på tredje våningen)…men efter allt detta så har det varit lungt igen..jag och min flickvän sepparerade efter denna händelse eftersom hon inte vågade bo kvar i lägenheten och jag inte ville flytta..men trots att jag nu bor ensam här.så har det inte hänt något oförklarligt igen? vad kan det ha varit? som sagt jag tror inte direkt på "spöken" men det här får mig mer eller mindre misstänka att det var något som inte går att förklara med vetenskapliga teorier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *