Ziindra min guide….fortfarande inget svar

Jag har flera gånger skickat in följdfråga om min guide ziindra. Undrar om du läst den. Nu misstänker jag att jag har en jobig tid framför mig med sjukdom och skulle verkligen behöva en mer tydlig guide vid min sida…..jag vet ju ännu inte vad det är utan har ställt min egen diagnos utifrån symptom, men ska till läkaren för mer utrdenind på onsdag, kan du se om jag har rätt? Tack ändå för alla svar jag fått hitills..men det är mycket mer jag undrar.

Hej Lotta! Jag har nu besvarad en av dina äldre frågeställningar som har med din guide och dig att göra där jag även förklarar varför det tagit tid att besvara just denna frågeställning. Innan jag besvarar ngt annat dvs jag tänker då framförallt med tanke på frågan du ställer om ditt hälsotillstånd ,så vill jag att du läser igenom det jag skrivit eftersom det är en hel del som vi inte pratat om tidigare,sedan kan du återkomma igen om du känner behov av det. Mvh EeWee .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *