Är han kvar?

Jag skrev in för ett tag sen och frågade om konstiga saker som har inträffat på området där jag och min sambo bor. Du fick då fram att det fanns en manlig och en kvinnlig närvaro här, men ingen av dem ville framträda. Men några dagar senare fick jag kontakt med en man som sa att hans namn var Henrik eller Henry (det var svårt att uppfatta vilket det var). Nu är det dock ett tag sen han var här och "hälsade på" och jag undrar om han är kvar? Vi fick en ganska bra kontakt och jag oroar mig lite för honom. Tack på förhand!

Hej ! Ja både mannen och kvinnan är kvar.Jag får namnet "Henrii" och smeknamnet "Emmy" på kvinnan och de ska ha bott på platsen men inte höra ihop. Det du kan hjälpa denna andeman med är att få honom till andra sidan. Han hittar inte vägen till andra sidan. Genom att be en Helig Ängel öppna en portal till andra sidan och själv tända ett vitt ljus och be för anden kan man få denne att hitta till andra sidan. Man kan även be en Helig Ängel tex Ariel att omsluta anden i villkorslös kärlek,rena anden från alla eventuella negativa energier som håller honom kvar och be denna ängel föra honom till andra sidan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *