2 personer igen!

Hej! Jag skrev förut om att när jag tittade mig själv i spegeln så kunde jag tycka att jag såg yngre o äldre ut… Och ni svarade att det kan vara en ande som förföljer efter mig… Men nu är det så att senast igår 12/9-07 ..när jag sov på natten..så drömde jag om en gammal kappa/rock…med päls krage (som en vinter jacka) kappan såg ut o komma från ryssland ele nåt liknande den såg ut som en rock/kappa från förr..kanske från 60-70 talet..men jag såg ej något ansikte eller huvud eller några ben,armar…bara kappan….har det något med anden o göra?? eller drömde jag bara allmänt om en kappa,konstigt nog?? Är nyfiken av mig när det gäller övernaturliga saker…vill någon gång se något som inte är från denna värld…men INTE på natten när man ligger o sover och när det är mörkt….då blir man ju rädd haha….Varför händer allt sånt här på natten o inte på dagen??

Hej igen Jimmy! Om du läste svaret på tidigare fråga så fortsätter jag där. Ja det är samma man.Och han ser ut så.En man i äldre medelåldern med grå lång yllekappa med pälskrage.Även hatt och stövlar.Och jag anser fortfarande att du borde be honom gå.Att han närmar sig dig nattevis är för att man är mera mottaglig då i drömvaken tillståndet.Även om han nu finns kring dig dygnet runt sedan ca 2,5 år. Nu är det såhär att om du väl skulle göra dig av med den här mannen skulle andra andar tex gamla släktingar lättare kunna få kontakt med dig via dröm men även dagtid.Denna man tar så stor plats runt dig.Jag upplever att du är väldigt nyfiken av dig och det är positivt men du måste lära dig sätta gränser!Använd din nyfikenhet inom det andliga paranomala klart och visa tydligt var du står.Föresten…Vilken relation har du till djur?Har du upplevt att du förstår djur bättre än andra?När du blir äldre kommer du nämligen utveckla en speciell relation till djur, natur och naturväsen.Antingen genom arbetet eller fritidintressen.Fundera på det ett tag. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *