Aktivitet i huset

Hejsan! Jag har under en lång tid upplevt aktivitet i min lägenhet. Saker som faller i köket & sen när man tittar så har inget rasat, tv:n slår av när man tittar och det kan smälla till i huset ibland. Min fd pojkväns pappa Mikael gick bort för lite drygt 3 år sedan. Kan det vara han som söker kontakt? Några dagar efter att vi hört detta så blev min pojkvän knuffad i ryggen när han körde bil och sedan berättade hans mamma att hon pratat med ett medium som sa att han ville säga förlåt. Och en fråga om min mormor Margit, min mormor gick bort i december 2006. Jag saknar henne så himla mycket och har STOR ångest över att jag aldrig hann be om ursäkt för hur jag betedde mig mot henne. Kan det vara hon som söker kontakt? Hör hon mig när jag pratar till henne och hjälper hon mig när jag behöver hjälp? Mvh Rebecca

Hej Rebecca! Vad det gäller din första fråga känns det som om han vill säga något men vet inte hur han ska få uppmärksamheten eller hur han ska säga det. Vad gäller din andra fråga: din mormor vet att du saknar henne och hon hör dig när du pratar med henne även om du kanske inte tror eller märker något. Fortsätt prata med din mormor!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *