Ett tecken?

Jag tror väldigt mycket på spöken och energier. Det har hänt lite konstiga saker som jag skulle vilja veta orsakerna till! För 2 år sedan så var jag ensam hemma i mitt förra hus. Jag var i mitt rum, gick på toan och precis när jag skulle gå tillbaka in i mitt rum, innan tröskeln, så flyger en mobilstol från min byrå ner till golvet precis framför mina fötter och stoppar mig från att gå in. Det var som om någon puttade den! Om den stått precis på kanten av byrån, skulle den bara ramlat ner på marken, men den flög och landade rakt framför mina fötter precis innan jag gick in i rummet. Jag blev helt skärrad och tänkte att det var ett tecken att jag inte skulle gå in i rummet. Men jag gick in ändå, satte mig i sängen och ser sedan ett skuggansikte fara precis vid dörrens öppning och suddas sedan ut… Vad berodde detta på? Var det något tecken? Mer underliga saker har just hänt i det huset… Vår hund ställde sig och började skälla mitt i natten ut i hallen, morrade och gömde sig sedan under byrån och fortsatte skälla. Sägs att hundar känner av stor energi? Vantar som leget i byrålådan har märkligt vis lyckats trä sig på gardinstrångarnas båda ändar. Detta hände när min syster var i samma rum, men inte vänd mot fönstret! Kan någon förklara detta? Det har aldrig hänt något aggressivt, utan bara massa smågrejer som detta. Och detta hände i vårat gamla hus, som också var ungefär 150 år gammalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *