aktivitet i vardagsrummet.

det var såhär att jag flyttade hem till mamma och pappa vintern 2005, och just då bodde min lillebror hemma så jag sov i vardagsrummet. En natt när jag låg och sov så hade jag radion igång och helt plötsligt så vaknade jag av att stereon skruvade upp sig på högsta volym och stannade där, yrvaken som jag va så letade jag efter en fjärrkontroll trots att vi inte har någon. senare den natten så vaknade jag av att jag kände mig iakttagen och tittade då ut mot hallen och där i glasrutan så ser jag nån som står i hallen med vit skjorta och svarta byxor, trodde det var pappa då han hade haft på sig precis det på kvällen, men när jag tände lampan för att se honom så ser jag att mannen inte har något huvud, jag blev ju lite rädd då jag inte upplevt just den sortens kontakt innan.. sov inte mer den natten, mannen stog kvar hela natten, men sen när dagsljuset kom så försvann han också, sen efter det har jag inte sett honom igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.