dröm eller något annat

Hej tack för alla tidigare svar 🙂 Ville ställa några nya frågor om det går bra. Sitter o funderar, har som ett minne,eller jag vet inte riktigt vad det är. Men det är som om jag ännu inte är född utan sitter på en gunga utanför det hyreshus där mina blivande föräldrar bor och diskuterar med någon huruvida jag verkligen skall återfödas eller inte. Jag avråds eftersom jag tydligen försökt så många gånger och att det bara kommer att gå likadant igen….??!!(kanske missar vissa detaljer) Vad menades och vem pratade jag med, kändes väldigt nära. Eller är detta bara en dröm?Detta minne har jag haft sen jag var barn,men aldrig pratat om det. Har en fråga till, får jag ett barn till, om så..när? tack på förhand /Kram

Hej! Vad gäller det första känns det som ett unikt minne från din tid på andra sidan. Man ska ju inte minnas något från tidigare liv eller från andra sidan men detta känns som ett minne som släppts igenom av någon orsak som jag inte får fram just nu. Ser inga hinder för fler barn lite längre fram. Kan tyvärr inte se när men det blir ett barn som är önskat och älskat. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.