Andar Besatt -★ Fråga besvarad 2013-09-01

Hej! För tre år sedan spelade jag och en vän till mig anden i glaset. Vi spelade flera timmar i sträck och efter ett tag släppte respekten för spelet. Vi började använda andra föremål än ett glas så som ett papper, mobil och enkrona. När allt detta fungerat bestämmer vi oss för att spela med våra bara fingrar. Det fungerar. Våra fingrar rör sig över brädet som om en osynlig kraft drar dom. Vi avslutar lika snabbt som vi börjat. Vi tar paus och jag börjar känna något märkligt i handen som jag tidigare haft på brädet. Min arm börjar röra sig utan att jag gör något, som om en kraft styr den. Först tyckte jag att det var roligt, men sedan fick jag nog och bad "kraften" lämna mig. Nu i efterhand ser jag att vi gick alldeles för långt. Dagen efter denna händelse ligger jag vaken i sängen och läser. Alla andra har gått och lagt sig. Från tomma luften ser jag framför mig hur jag går till vårar kök tar en kniv och avslutar mitt liv. Det var en sådan stark impuls och jag har aldrig tidigare ens tänkt tanken. Det skrämde mig. Men efter denna händelse började det som jag tror fortfarande besvärar mig idag. Jag började känna att jag ville skada andra i min närhet, främst mina närmaste. Jag är inte en sådan person och jag kan fortfarande inte förstå var detta kommer ifrån. Det var här jag började tro att en del av den ande/kraft som var i min arm aldrig helt lämnade mig, att en del av den finns kvar inom mig. Denna "kraft" om den finns har även berövat mig på att känna mina känslor fullt ut, jag kan tex inte känna kärlek till mina närmaste även om jag vet att jag älskar dem. Det som gör att jag så stark tror att det möjligtvis är en kraft/ande är att jag kan spåra till att allt detta började efter den där dagen. Det är fruktansvärt för mig och stämmer inte alls överens med vem jag är. Min frågar är alltså om jag är besatt av en ande och vad jag i så fall ska göra åt det? Jag hoppas verkligen på svar, detta börjar tära på mig.

Hej Helena! När jag läste din berättelse och fråga så bestämde jag mig på en gång att jag inte tänker hålla något längre utlägg eller skriva något alls om anden i glaset då det är något som var och en måste få bestämma sig själv för om de vill testa eller inte eller om de vill utsätta sig för möjligheten till utsättas för andar,spöken och energier som dras till denna typ av övernaturlig lek eller vad vi ska kalla det för. Jag har svårt att uppfatta din ålder men det känns som att du är en ung människa med sunt förnuft och jag är glad att du själv följer din magkänsla när du känner att det gick överstyr och ska avslutas. Det gör mig uppriktigt bekymrad och ledsen att höra hur du känner att denna händelse kan ha påverkat dig till att även förändras som person med tankar som verkligen inte påverkat dig positivt Helena. Men jag vill säja såhär. Nej du är inte besatt av någon ande eller av något väsen.!!! Däremot kan du ha kommit i kontakt med någon ande eller mer negativ energikraft som gärna dras till denna typ av övernaturlig lek men jag känner att jag måste ta upp det alternativ som jag känner är det jag fångar upp kring just denna situation och det är helt enkelt tyngre energi som kan komma av en vanlig människas egna tankar om sig själv eller om man är flera människor i en grupp eller i ett rum och speciellt om man själv känner att man tappar respekt och kanske drar det lite för långt… Du vet hur det kan vara om du kommer in i ett rum och det finns människor där som är sura och arga och du kliver in i rummet just efter ett bråk.Även om ingen säjer ett ord så kan du ändå känna stämningen i atmosfären i det rummet och om du var på bra humör innan så kan du när du kliver in i det rummet tappa ditt goda humör på grund av de tunga negativa energierna "tung energi" som samlats i rummet och infiltrerar allt. Det jag känner är att det som kan ha hänt är är hur du och dina vänner genom era egna tankar och ord samlat denna slags tung energi i det rummet där ni gjorde ande i glaset och detta påverkar givetvis utgångsläget och resultatet för hela "leken". Och du vet heller inte hur dina vänner kände sig inom sig den dagen.Någon kan ha varit ledsen inombords.Och denna energi kan också andar som själva känner sig tunga i sinnet och deprimerade dras till då den energin stämmer överens med deras egna sinnestämmning som ande eller spöke. Och jag känner att det viktigaste för dig är att från och med den stunden du läser detta ta till dig att du INTE är besatt och du INTE har någon ande inkräktare i din kropp! istället ska du ställa dig själv framför spegeln och tala om för dig själv att du älskar dig själv Helena och att du är bra som du är och det är mycket viktigare att du älskar dig själv och ser ditt eget värde än att du oroar dig för att du inte kan älska din familj eller andra runt dig. Och varje gång du känner dessa negativa tankar kommer över dig så kan du komma ihåg mina ord och gå och ställa dig framför spegeln igen och IGEN tala om att du är unik och värd att älskas och det finns bara en som du.DU. Och finns det en ande som själv är deprimerad och har lyckats fånga upp dina och dina energier den dagen ni gjorde anden i glaset och har lämnat avtryck i dina energier så har den inte ens chans mot det bästa botemedlet. Älska sig själv och inse sitt eget värde som människa.Och detta kommer lätta för att sedan försvinna helt. Pröva så får du se. ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *