Varför? -★ Fråga besvarad 2013-09-01

Hej Våra annars så Goa grannar har helt plötsligt vänt mig och min sambo ryggen, vi vet inte vad vi gjort eller sagt. De beter sig minst sagt underligt. De undviker oss, hälsar knappt längre? Har fullt upp med jobbet och egna familjen så jag orkar inte lägga någon energi på detta just nu. Tråkigt är de iallafall då de behandlar oss som luft. Kan du se vad som orsakat detta? Hoppas annars att det löser sig ändå. Just nu känner man sig faktiskt som ett osynligt spöke : )

Hej Lizz! Detta är nog inte en fråga för mig att besvara i frågespalten på spökwebben även om jag kan förstå att hela siuationen du beskriver får dig att känna dig som ett spöke. Tack och lov kanske vi ska tillägga 🙂 Du en levande människa med både hjärta och känslor och det gör ont när människor kommer och går ut ur ens liv.Speciellt när man inte förstår vad som kan ha hänt,sagts eller gjorts. Och jag känner att jag tillför inget av värde i att försöka analysera vad som kan ha hänt eller varför. Jag känner istället att du ska följa ditt eget råd Lizz och fortsätta lägga energi på dig själv,din familj och ditt arbete och låta tiden ha sin gång och fokusera på sådant som gör dig glad och full av positiv energi istället för att försöka grubbla på vad som gått fel då den sortens tankeverksamhet bara bryter ner en människa och tar en massa onödig energi. Allt har sin tid. Och jag ser och känner inte något spöke.Jag känner en människa full av liv.:) ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *