Andar?-★ Fråga besvarad 2013-09-01

Hej, vi har flyttat till mammas sambo och jag har fått ett rum där. Alltid när jag är i rummet känns det som något eller någon kollar på mig från stället bakom dörren. det börjar bli riktigt läskigt.. snälla svara!

Hej Isa! Jag vill börja med att säja till dig.Det finns INGET att vara rädd för. Det finns inget bakom dörren som vill skada dig.Det finns inget som vill dig något illa.Det finns absolut ingenting bakom den dörren som på något sätt vill få dig att känna rädsla.Det finns absolut absolut ingenting bakom den dörren som du behöver oroa dig för. Nu säjer jag inte att din upplevelse är fel för jag kan känna ditt obehag genom din fråga men jag känner också att om du bestämmer dig för att ignorera den känslan du får från det hörnet bakom dörren så kommer du inte att störas av detta.I bland kan en känsla av energiavtryck förvärras genom att man undermedvetet fast man inte vill ändå mal på i bakhuvudet att "det måste vara något" och så blir det bara obehagligare och värre och värre för en själv.Bästa sättet att inte fästa sig vid den känslan och försöka tänka "jag bryr mig inte om det där" och då tonas även energiavtycket ner så man inte känner av det. Pröva så får du se vad som händer. ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *