Plånbok-★ Fråga besvarad 2013-09-06

Hej Tack för svaren jag får. Nu har jag en fråga igen. Det är så att min dotters kille ha tappat bort sin plånbok för ca några dagar se. och där finns bank kort, idekort och tåg kort. Så jag undra om du kan hjälpa oss och tala om vad den kan vara. Tack i för hand. Kram Jenny

Hej Jenny! Jag vill bara bekräfta att jag läst din insända fråga men tyvärr så är inte min andliga inriktning här på spökwebben att se bort tappade föremål. Jag vet att det finns medium som är inriktade speciellt på borttappade föremål som känner att de har den gåvan och då vore det kanske bättre att kontakta ett sådan medium om du känner att du behöver svar kring detta.Men jag hoppas givetvis att din dotters kille redan har återfått sin plånbok med de viktiga värdehandlingarna.Önskar er lycka till! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *