Andar hemma hos mig?★ Fråga besvarad 2013-09-06

Hej Jag hater Madelaine och bor med min sambo Stefan och hans och mina barn och två birma katter. Jag undrar om det existerar goda andar eller liknande här hemma… bara en undran Tack M

Hej Madelaine! Jag väljer att publicera denna fråga också av dig även om samma intressanta fenomen uppstår igen och jag kan verkligen inte förklara varför det blir såhär men allt blir bara som ett vitt blankt papper och jag får absolut ingen bild av något alls. Jag försöker verkligen men det går inte.Personligen tycker jag detta är ett mycket intressant fenomen som jag inte stöter på så ofta.Men jag vill ändå publicera din fråga så den inte bara blir liggandes och för att visa alla att så här kan det bli.Ingen information alls.Så mitt råd till dig är att du kanske ska ställa samma frågor till något seriöst medium som kanske är bättre på att "läsa av dig". Lycka till! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *