Känslor-★ Fråga besvarad 2013-09-06

Hej Jag undrar om Johan Carlen kommer att komma in i mitt liv igen i framtiden? Med vänlig hälsning M

Hej M! Jag måste återigen svara att jag inte har den mediala eller andliga inriktningen här på spökwebben att svara på relationsfrågor för det är väl lite vad detta är.Jag som andlig paranomal rådgivare är mer inriktad på det som spökwebben står för.Övernaturliga fenomen och allt som hör till detta.Och tyvärr jag kan inte svara på denna typ av frågor då det återigen är lite att medialt sia om din framtid.Och jag siar inte.Men jag kan säja såhär.Om du vill att denna person ska komma i i ditt liv,Ja då är mitt tips att du ska göra allt du kan för att det ska hända då makten ligger i dina egna händer.Vill du saker ska ske så ser du till att göra allt du kan för att det ska hända.! Vi människor måste lära oss att vill man ha något eller få saker att hända i livet så måste man arbeta för att det sker och göra det bästa man kan för att det blir som man drömmer om eller önskar. Lycka till! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *