Ande – Fråga besvarad 2014-03-21

Hej

För några år sedan när min min dotter var bebis brukade jag vila i våran säng på dagarna, det var bara vi i huset. Det började med att jag kände att någon satte sig i fotänden, de pågick i några veckor, efter det kände jag hur någon la sig intill mig i sängen sätta sig upp, lägga sig ner igen.

Jag trodde då det var min farmor och hon pratade bara finska, jag ska på finska gå bort jag vill sova. Efter det har jag inte känt ngt mer, var det min farmor? är hon kvar? Om inte hur får jag henne tillbaka?

Hur blir jag mer mottaglig för andar, jag vill gärna se och höra dom. Min mormor, mamma och mostrar är väldigt mottagliga

.Hur går jag tillväga för att bli mer motttaglig?

MVH Annemari

★  Fråga besvarad 2014-03-21
Hej Ann Mari!
Jag hittade ditt mejl bland bland de obesvarade frågorna från den 10 juli, 2013 och detta är en frågeställning som du har ställt till spökwebbens tidigare medium men jag känner faktiskt att jag kan svara lite på detta trots att det är ett tag sedan du sände detta mejl och det beror på att jag kan känna att du är medial och det är alltid lättare att nå fram till en människa som redan är lite eller mycket medial än att söka svar kring en människa som är super skeptisk eller ateist…även om det går utmärkt det också. Allt handlar i vilket fall om energier.
Ja jag kan känna att du har ärvt en slags siarförmåga av framförallt din mormor och sedan kan jag känna att du bör kunna utveckla detta med psykometri det vill säja  att du borde kunna träna upp att kunna ge information genom att ha ett föremål i handen. Känn inom dig om detta är något som du kan relatera till och känna att något inom dig ger någon form av gensvar.

Viktigast är alltid alltid alltid vad du själv känner inom dig stämmer och om något inom dig reagerar på detta så tycker jag du kan söka dig vidare inom detta ämnesområde och kanske träna lite för dig själv eller med någon god vän. Utan krav på att något ska vara rätt eller fel.

Låna ett föremål  från någon du tycker mycket om eftersom kärlek och “tycka om någon” är en bra energi att börja arbeta med och lätt att känna igen…  och känn in energin…lär dig “lära känna energi” och “känna hur energi rör sig i och genom föremål” och hur du kan få information genom energin och  genom de energi avtrycken som en människa lämnat i ett föremål.

Det finns mycket mer inom detta område att upptäcka men…börja med detta kanske …

Lycka till 😉
Citerar från en hemsida jag tycker förklarar detta på ett alldeles utmärkt och enkelt sätt:
“Vad är psykometri?
Psykometri kan enkelt beskrivas som ett sätt att känna och tolka energier.När man tränar psykometri så är det för att utveckla sin intuition och sin känslighet. Det är inte en förmåga, endast förunnad medier och liknande, utan något som verkligen alla kan lära sig.

Allt levande har ett energifält runt omkring sig som kallas aura. Det vi är med om i livet lagras som en minnesbank i detta fält. Här samlas all information, exempelvis tankar, känslor, händelser, sorg, glädje och intryck från möten med personer vi mött.
Alla föremål vi berör, bär eller äger laddas med våra energier. En intuitiv person kan lätt plocka upp denna information via ditt föremåls vibration. Intuition innebär att man går efter sin inre röst och magkänsla.

Tekniken används för att ge en personlighetsprofil av personen som föremålet tillhör. Vanligtvis är det ett smycke eller något liknande som personen burit på kroppen.När jag håller i föremålet får jag till mig känslor och bilder, som på en intuitiv nivå ger information om ägaren till föremålet. Jag gör denna övning för att lära mig lyssna till och förstå intuitionens språk bättre.Det är ingen andekontakt inblandad, det handlar inte heller om erfarenheter från tidigare liv eller förutsägelser om framtiden. Det ger bara information om personen ifråga, allt det som skett från födsel fram till den tidpunkt då psykometrin utförs. “
Källa:
http://andrummet.dinstudio.se/empty_37.html
Jag vet  faktiskt inte varför det är framförallt detta som jag uppfattar som” nummer ett gåva” från dig och som finns i din släkt. Jag kan uppfatta att det finns även andra gåvor men nu är det detta som envisas med att vilja skrivas till dig och jag uppmuntrar dig till att söka dig till andliga kurser eller liknande som har en inriktning  på just psykometri.
Hoppas det hjälpte dig lite och bättre sent med svar än aldrig…;)
Sköt om dig!
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *