Min Trötta Vän – Fråga besvarad 2014-03-21

Hej Bästa Eva-Lena!

Jag har lite funderingar runt en kille jag visserligen inte känt så länge, men som jag känner otroligt starkt för. Han kallas för Trötter. Jag drömmer om honom VARJE natt, konstiga drömmar där jag förlorar honom på ett eller annat sätt….

Vi har pratat lite grann om vad jag känner för honom, men jag undrar – känner han samma för mig? Han verkar ha lite svårt att lita på människor för han verkar ha blivit sårad förut. Jag kan bara HOPPAS på att han förstår att jag bara vill ge honom all min kärlek, och skulle inte ens drömma om att göra honom illa!!

Ibland känns det lite konstigt, det känns som om det var HAN jag väntat på, han jag vill dela resten av mitt liv med. Vad kommer att hända mellan oss?? Han verkar trivas lika bra med mig som jag med honom, och jag bjuder gärna in honom i mitt liv.

Tack för att du delar med dig av din visdom och kloka råd!!

Ha Det JätteBra!! Louise

 

★  Fråga besvarad 2014-03-21


Hej Louise!
Jag hittade ditt mejl bland den högen som finns från den 8 juli, 2013 av obesvarade och olästa insända mejl och jag vet att detta mejl är sänd i första hand till tidigare medium som besvarade frågor på spökwebben.
Men jag väljer att publicera detta så du ska se att jag läst även ditt mejl även om jag inte har så mycket att svara kring detta då jag inte är insatt i vad detta handlat om.
Sköt om dig och du är välkommen att sända in frågor om det är något annat du funderar över!
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 
Don’t be afraid of the space between your dreams and reality.
If you can dream it, you can make it so…
~ Belva Davis ~♥~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *