Ny början -Fråga besvarad 2014-03-21

Hej Evy

I mitt liv har det varit mycket som har hänt och relation hemma med sambo och barnen som bor hemma inte på topp! Känns som har pausat mitt liv, länge nu! Har också viss närvaro kring mig och även kännt något elektrisk stöt när jag gå förbi dörren?? E det någon som är där??

Kommer mitt liv ta en vändning någon gång?? Kan du se något förändring i mitt liv??

Stort kram Yasmine

★  Fråga besvarad 2014-03-21
Hej Yasmine!
Du har sänt en fråga till spökwebbens tidigare medium och jag hittade den obesvarad bland mejlen från den 25 juli, 2013.
Jag känner att om du vill ha svar  på frågor kring dig   så skulle jag behöva att du skickar in nya frågeställning riktad till mig istället och med lite ny färsk energi från dig och dina tankar och känslor.
Du väljer själv hur du vill göra men du är varmt välkommen att sända skicka in dina tankar och frågor till frågespalten!
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 
Lite tankar och citat på vägen …;)
~ Don´t wait for the perfect moment,
take the moment and make it perfect ~
~♥ ~
~Life is to short to worry about stupid things.

Have fun.

Fall in love.

Regret nothing and don´t let people bring you down~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *