ande i min mans kropp?

Hej! Jag skulle vilja fråga dig om det är möjligt att en ande tar över någon levande människas kropp? Vid ett par tillfällen då jag har varit på semester nere hos min mor har jag "hört,sett" en man inne i mitt huvud, en ganska otrevlig sådan..I natt blev jag dock riktigt rädd. Vaknade av att min man tog tag i mig och var inte sig själv. Han har ju kunnat gjort det i sömnen men han var alldeles svart i blicken och hårdhänt och det konstiga var att jag liksom hörde en annan mans obehagliga skratt inne i huvudet. Jag blev vettskrämd och när jag senare väckte honom för att fråga vad han höll på med så kommer han inte ihåg någonting. Tacksam för svar. Mvh Marie

Hej! Ber om ursäkt för att svar dröjt. Har detta hänt senare? Jag ser att någon försökt ta över din mans kropp men inte för att skrämma eller komma åt dig mer för att kunna förmedla något. Du får gärna skriva och berätta om det har hänt igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *