hur såg mitt tidigare liv ut ?

hej ! 🙂 jag tycker det är intressant att få läsa alla frågor och svar här på denna hemsidan , det kan vara lite smått läskigt ibland att läsa vissa frågor och händelser men ändå spännande! jag har också ganska länge velat skicka in en fråga som jag kunnat få svar på men har bara inte tänkt på att skicka in något, men nu när jag väl är igång så tänkte jag fråga om mitt förra liv. det skulle vara riktigt intressant att få reda på lite av mitt förra liv. hur såg det ut ? med vänliga hälsningar / sara 16 år 🙂

Hej Sara! Ber om ursäkt för att svar dröjt. Jag ser ett liv hos dig ganska starkt och det var inget jättelyckligt liv tyvärr. Du levde i en rik familj i ett slott men detta var ingen garanti för att det skulle vara lyckligt. När jag läser dig får jag upp en sägen och det kan ha med dig att göra eller så är det något som liknar detta liv: Du var ung, din far en krigsherre, elak och grym. Du förälskade dig i en stalldräng odyl. En sjukdom spred sig i byn och din far fick för sig att du var smittad då du sprang med fattigt folk. Den flicka jag nu ser blev inmurad på order av sin far och än idag sägs det att hon kan höras- hennes skrik, rop och knytnävar mot teglet. Kan inte svära på att det är du men det är detta de visar mig. Slottet ska finnas i Sverige men just nu får jag inte fram var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *