Ande på jobbet

Hej! Jag har ett jobb inom vården som innebär frekventa övernattningar. Vi, och framför allt jag, har upplevt en hel del spökerier på platsen, och ett medium har även varit där och hjälpt oss. Aktiviteterna har lugnat sig betydligt, men efter det att mediet var på besök så har andeverksamheten ändrat karaktär. Någon roar sig numera med att väcka mig med diverse ljud som ibland kommer direkt från luften, eller som en knackning i dörren etc. Det hela känns medvetet och utstuderat, och jag blir störd och även orolig eftersom jag inte tycker om att någon osynlig person jävlas med mig när jag ska sova. Mediet vi hade kontakt med tidigare kan jag inte få tag på, så jag skriver här istället. Varför väcker någon mig på nätterna? Är anden arg på mig av någon anledning? Vill den bara jävlas? Detta drabbar bara mig och ingen annan i personalen märker av andar längre. Då och då gör sig anden påmind även under dag och kvällstid, vilket inte gör något eftersom jag har vant mig vid spökerier nu, men det stör mig väldigt mycket att någon medvetet vill störa mig när jag ska sova. Varför gör den så? Tacksam för svar.

Hej! Jag har svårt att gå in på andras områden och det bästa är om mediumet ni hade där kunde svara på frågan då hon kan det bättre än mig! Jag tror att du är mer öppen av dig och detta gör att du ser och känner mer än de andra. Anden vet detta och vill göra dig uppmärksam på att denne finns och kanske behöver något av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *