Ande som fäst sig vid mig

Jag har alltid varit med om konstiga saker. Ända sedan jag var liten. Igår berättade min mamma för mig hur jag kunde komma ut till henne och säga att jag hade pratat med "gubben i mitt rum". Men eftersom vi bodde mitt ute på landet ensamma jag, min bror och mamma var det omöjligt tyckte mamma. Nu är det så att jag flyttat hemmifrån och Det händer fortfarande konstiga saker vart jag än är.. Och tror inte att jag bara vistas på platser som det "spökar" på. Så jag tror att en ande fäst sig vid mig. Jag ser grönt sken genom mina förnster när jag ska sova. (Vart än jag är) Nu är det dock inte lika ofta det händer. Hör fotsteg.. Ser saker i ögonvrån helatiden och jag börjar tröttna på det. Iaf.. Här kommer min berättelse. Jag var hemma ensam. helt plötsligt hör jag någon som går ute i hallen. Så jag ropar men inget svar.. Går ut och kollar men ingen där.. efter någon timme så kommer mamma hem..Och skeptiker som jag är frågar jag henne om hon hade kommit hem för att hämta något förut.. Men det hade hon inte.. Det börjar bli kväll och jag går och lägger mig. Mamma sitter ute i tv rummet när hon ser att jag kommit och stallt mig i hallen.. Jag står och gråter (kommer inte ihåg detta) och säger att jag inte vill vara i mitt rum för att det låter utanför. Hon går ut och kollar men ingen där.. Så hon följer med mig tillbaka till mitt rum vägrade jag… men gick till slut och la mig. Vaknade senare av att jag hörde fotsteg utanför fönstret och det lyste ett svagt grönt ljus genom fönstret… Jag vart livrädd och väckte hela min familj… Men när vi kom ner så var det inget där.. inga ljud.. inget sken… Jag tror fortfarande att Det är något fäst vid mig… Men har lärt mig att hantera det nu..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *