Anden i glaset !

Hej jag är en 19 årig tjej som bor i skaraborg. För några månader sen så gjorde jag och mina kompisar anden i glaset hemma hos mig. Anden skrev hela tiden GRAOLL, och andra konstiga saker. Var det verkligen en ande eller någon som rörde glaset? Jag är jätterädd, det har börjar hända saker här. En stor vind som tryckte i hela sovrummet, saker rörde sig. Spökar det i min lägenhet, och i så fall? Vad ska jag göra. Tack för en jättebra frågespalt.

Hej! Jag tycker inte om anden i glaset och detta är en orsak!Du har fått en okynnig ande hos dig och det som krävs är att du renar dig själv och ditt hem. Skriv till min mail så ska du få ett dokument som kan hjälpa dig med detta. Tack för dina ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *