anden i rummet

Jag har alltid sagt att spela anden i glaset är inget man ska ta lätt på. jag och mina vänner skulle en kväll köra anden i glaset. vi gick in i det mörkaste rummet i huset med glas ljus och vårt gjorda alfabet. vi satte oss ner i en ring kring papperet. jag tog glaset och värme det över ljuset som man ska och satte den över planen. vi lät de gå runt en stund innan jga frågade om vi hade någon med oss. vissa av oss var fnissiga och trodde inte alls på andar, men efter det som hände här näst fick dem att ändra åsikt. vi alla satte fingret på glaset och började spela. inget tyktes hända men tystnade hade lagt sig i rummet. plötsligt börjar vi känna något cirkulera runt oss. några av oss började må riktigt dåligt men ingen av oss kunde resa oss från golvet där vi satt. skuggan som fortfarande cirkulerade runt oss började röra sig snabbare och snabbare och det började bli riktigt kallt i rummet. ljusets låga vart hög och glaset for iväg från planen. med ett ryck fick jag tag i händerna på de som satt bervid mig och började säga fader vår, när de andra hörde mig grabbade de tag i varandra så vi bildade en sluten ring och alla sa fadervår. om och om igen sa vi den och högre och högre. sakta men säkert började ljusetslåga gå ner och de väsen som var runt oss började försvinna.När lågan var i rätt format stormade alla utom jag och en till ur rummet. vi stannade för att se till så att rummet var renat innan vi gick. vad vi fick kontakt med vet vi än idag inte men det satte spår i det huset. för man kan höra ett illvrål från något och känna sig ordentligt iaktagen. Mitt råd till de som vill prova är LÅT BLI!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *