Ang en dröm

Hej det va mattias här igen. jag har haft drömmar om mitt ex flera gånger och jag har e väldigt speciell känsla att hon och jag avslutade för tidigt och att ngn försöker att säga mig att jag har rätt i att jag och hon verkligen är menade för varandra.. det är ngt som säger mig det en jätte konstig känsla som jag har haft ända sen hon gjorde slut.. kan du hjälpa mig tror du ?? är jätte jobbigt att ha den här känslan och är det ngn som vakar över mig ??// förlåt för dom många frågorna jag har men är ganska viktiga för mig och jag vet inte vem jag kan vända mig till annars//mattias

Hej Mattias! Dina drömmar speglar dina innersta tankar och önskningar och jag måste tyvärr vara lite hård mot dig och säga till dig att du ska släppa henne och gå vidare. Ta en dag i taget, släpp henne och se vad som händer i framtiden men lås dig inte vid henne då du kan missa någon speciell som vill finnas vid din sida!:) Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *