ang: Hur gör jag?

Så då har vi kallat änglarna tre gånger min mamma kom ut och berättade att hon såg dem föra honom med sig och att hon kände lugnet och ron så hårt att hon började gråta. Vi var sammanlagt 4 personer som gick från husets alla 4 hörn med drakblod och salvia. Vi var överallt i alla skrymslen och vrån. Detta hände i lördags, nu undrar jag om vi lyckats…jag är inte helt säker nämligen………

Hej Anna! Jag tycker ni jobbat utmärkt bra genom att genomföra dessa handlingar.Jag undrar mer vad din mor upplever och hennes känsla över siutvationen. Det som denna rening avsåg är ute ur huset och jag känner inte av dess energi. Jag tycker ni kan ta det lungt ett tag och försöka förlita er på att Ljusänglar gör sitt jobb – att ni fullständigt överlämnar just detta problem till dem(och inte rör ihop det med ngt annat)var sak har sin tid. Det kan mycket väl när "lugnet lagt sig" visa sig andra andar och väsen som inte har kunnat vara tydliga tidigar pga "dessas" närvaro. Positiva andar och guider brukar ibland hålla sig utanför för att inte påverkas av negativa energier och det är mycket möjligt att ni framöver kommer känna närvaro och tänka "åneeej inte nu igen" men då gäller det att känna skillnaden på vad som är vad. Det kan då vara positva andar eller guider som visar sin närvaro och vill ha kontakt. Så mitt råd är att avakta och låta det gå en tid och våga tro att det ni gjort faktiskt fungerat! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.