ängel/hjälpare eller vad??

Hej. Detta kanske låter helt konstigt, men jag måste fråga.. ânda sen jag var liten har jag kunnat känna närvaro, en stund skrämde det mig, men jag har bara slagit mig till ro med det.. sista tiden (sista 3 åren) så har jag opplevd det starkare å starkare, har börjatt få "intryck" av hur den närvarande ser ut, får liksom en klar bild i huvudet på något sett, kan inte förklara det på annat sätt.. men det som förbryllar mig lite er den man jag får kännslan av att ha på min högra sida strax bakom mig, jag får ett intryck att det er en ganska högrest man i grå aktiga kläder (det är här det "konstiga" kommer in..) så "ser" jag enorma vingar å ett svärd,…det låter helt galet jag vet, men det er precis så jag "ser" han.. vet ju inte om det är min fantasi som varit å "finputsat" på bilden min eller vad det er.. Vem är han?

Hej Maria! Det är ängeln Zadikel. Hans namn betyder "Guds rättfärdighet". Han är den mildaste av ärkeänglarna och brukar finnas som skydd kring barn eller alla som är ledsna eller har blivit deprimerade av olika orsaker eller känner sig rädda. Han är ärkeängeln för mod. "Han bär sanningens baner tillsammans med Jophiel och ärkeängeln Michael ut is triden mot onska" Han är ängeln för överflöd,både andligt och matriellt och för en rättvis fördelning av resurser och som tillhörande tronernas ärkeängel vistas han i Guds närvaro. Han brukar vara omgiven av ett ljusblått sken med himmelsblå vingar och bär en cermoniell dolk i sin hand. Han beskyddar alternativa hälsoutövare och då särskillt de som sysslar med massage,aromterapi och andra behandlingsformer med beröring. Det är ingen fantasi.Det är den ängeln som hör din bön och beskyddar dig var dag. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *