annat liv

Hej jag skrev till dig och frågade om jag hade levt ett annat liv före detta och att jag gilla historia. Jag är en tjej 39år. Du skrev att du ser ett gammalt Egypten och sen undra du vad jag gillade för tid i historian och då kunde du kanske ge mig mer svar om jag hade levt ett liv innan detta och vad det vad förnågot. Jag gilla alla århundrande i historian. men jag är mycket intresserad av Egypten och 1700 och 1800 talet mäst. Hoppas du kan svara mer på det jag har skrevit. Tack i förhand. Jag måste få beundra dig och dom andra på denna sidan med det är en bra sida. Tack för ni fins kram J

Hej J! Jag kan inte se mer liv än just det i Egypten då det är det liv som utmärker sig. Du har levt under 1700-talets början och i slutet av 1800-talet. Livet på 1700-talet var fattigt och du bodde inåt landet och det troligaste är att du levde i fattighus med dina yngre syskon. Ni var inte föräldralösa men dina föräldrar var inte de bästa av föräldrar. Ditt liv på 1800-talet var lite bättre. Vi bugar och tackar för dina ord! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *