Hör fotsteg om nätterna, vad kan det vara?

Hej! Jag och en vän som bott hos mig sedan en tid tillbaka har under den tiden börjat höra konstiga saker om nätterna. Ungefär samma tid varje natt hör vi fotsteg på ett specifikt ställe i min lägenhet. Oftast runt dörröppningen mellan vardagsrumemt och sovrummet. Dessa fotsteg har både jag och hon hört vid upprepade tillfällen. De varar endast för en kort stund, några sekunder endast. Det ska dock tilläggas att det inte är lyhört i mitt hus så det kan inte vara mina grannar, och för att ljudet känns "nära" på något sätt. Vad kan det vara? Och kan vi göra någonting åt det? mvh Sofia

Hej Sofia! Det är en mans eko som ni hör. Något har hänt just vid detta ställe som satte sin spår i honom då han levde. Det ni kan göra är att säga till att han får vara tyst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *