Ännu en sak.

Hej! Skickade tidigare idag in en fråga till er, men jag vill bara tillägga att jag inte vill att han typ kontaktar mig eller visar sig eller något liknande eftersom jag egentligen är livrädd för spöken och andar och sånt. Det var bara det. =) Hoppas jag får svar.

Hej Victoria! Jag har besvarat din förra fråga men kan tillägga att du inte behöver oroa dig. Skulle han framöver visa sin närvaro så kommer det bli med kärleksfull respekt och du kommer antagligen bara känna en mild vindpust och ett lugn som kommer över dig. Anhöriga som besöker oss har inte för avsikt att skrämma oss.Oftast märker vi inte ensa av deras närvaro OM de gör besök. Men som jag sa tidigare har andar som kommit till andra sidan andra uppgifter och mål än att befinna sig på jorden bland sina levande anhöriga. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *