Svar till Jimmy.

Hej Ewee!! Du sa på en av mina frågor att om jag känt av "någonting sista tiden" JO DET HAR JAG !!! Har även känt av att det just är en MAN!! Han som du förklarade hette Nimradeus ele nåt liknande… Men han verkar dyka upp mest på kvällarna..o när jag ska sova… Är han snäll?? Vad har han för syfte o vara hos mig,eftersom han inte säger så mycket…. Känner bara av hans närvaro,om det nu är han…. Men det känns som han bara är här (i min lägenhet) ibland…(för o typ kolla läget) Men om han nu ska leda mig,hur ska jag veta vad jag ska göra, när han inte säger nåt (menar då tex i mina drömmar). Känner oxå att han inte är ett "vanligt närvaro" mer som en svart skugga/skepnad som jag ibland kan se celuetter av ele känna STARK närvaro…Känns att han är starkare än en vanlig ande… Vad är syftet med att han är hos mig,när jag inte få nån information av honom..?? Vänliga hälsningar Jimmy 😉

Hej Jimmy! Jag önskar jag kunde besvara alla dina frågor klart och enkelt men det kan jag inte.Jag har haft din fråga "hängandes i luften" ett bra tag utan att få fullständig klarhet i vem han är(vilken svär han tillhör av himlaordningen) eller varför han finns vid din sida.Men en del har jag fått förklarat. Så ha is i magen och ta det kallt.Du behöver vara medveten om detta men inte vara rädd eller känna obehag! Det jag fått sagt är att det är en sorts mörkerängel av "lägre" rang av himlaordningen(med lägre menar jag inte sämre eller ondare utan den ordning han befinner sig i systemet under deras ledare). De går inte att kommunicera med på samma sätt som med andar eller vanliga guider.Jag har erfarenhet av detta både i eget och i andra fall och skulle kunna komma med en lång invecklad förklaring men det finns det inte tid till. Det jag fått sagt som jag kan förklara är att det finns änglar som står under kategorin mörkeränglar men ändå fyller ett syfte eller en uppgift inför den Högste och ständigt övervakas av den Högste och den hirarki som består av Heliga Ljusänglar. Denna mörkerängel känner mörker och negativitet och "ondska" väl men har ett syfte att hjälpa dig göra val och förstå skillnaden mellan mörker och ljus,ont-gott,positivt och negativt(känna skillnad mellan väsen,andar av olika kategorier och energier) – och ibland behövs något som är så mäktigt och starkt och mörkt för att kunna "sluka och ta hand om" det negativa som finns runt omkring dig eller dras till dig av olika anledningar och påverkar dig psykiskt. Dennes syfte är INTE att få dig att göra mörka eller onda,egoistiska eller själviska saker utan för att få ett andrum från allt detta som dras till dig. När du klarar av att möta mörker själv,förstår skillnad mellan ljus och mörker och även tillämpar detta i ditt vardagsliv, så kommer denne att lämna dig. Pga hans kategori kan du dock påverkas av hans närvaro och uppleva känslor som att du är oövervinnerlig,stark,kraffull osv,låt inte detta stiga dig åt huvudet och glöm ALDRIG varför denne är där från början. Men vad jag förstått fyller han en bakomliggande funktion och ska "bära ditt mörker" för att sedan föra det till den Högste. Denna mörkerängel har valt en annan väg än sina gelikar.Jag har stött på detta tidigare.Jag har även själv haft hjälp av vissa av dessa när det gäller motstånd mot "onda" mörkerväsen. Du kan inte ställa krav på honom eller begära ngt av honom då han styrs av andra lagar och inte får påverkas av en människa.(hade han fungerat som ett "ont" mörker väsen hade han försökt påverka dig för egna syften,ställt krav,sattit olika pris på dina önskningar och kommit med erbjudanden och frestelser du knappast kunnat motstå,allt för att driva dig så långt bort från ljuset som möjligt. Däremot kan du i ett senare skede be honom låna sin "syn" så du faktiskt själv kan se "vad det är du kämpar mot".Han kan ge dig kunskap och förståelse för vad du ska akta dig för. Men mitt råd är att visa respekt då det är onödigt med ngn slag styrkedemostration er två emellan för du kommer förlora i vilket fall!Utmana honom inte heller då det kan leda till obalans och själva syftet med hans närvaro går förlorat. Ber du honom gå kommer han antagligen inte göra det då det inte är du som bestämmer när han ska gå utan Högre väsen,då han fyller ett syfte. Hans finns ständigt vid din sida och är kopplad till dig i ryggen vid vänstra skulderbladet.Där kan du även känna värk och obehag "som varning" när ngt är på gång som du ska bli uppmärksam på. Av naturliga orsaker krymper han sin närvaro till ett "damkorn på din axel" när du är ute men kopplingen i ryggen kan du ändå känna av.Väl hemma behöver han inte dölja sin närvaro.Han kan vara en fluga,en fläck på väggen,ett hårstrå…ja vad som helst. Känner du obehag inför hela siutvationen kan du besöka kyrkan återigen och be "Heliga Rätmätiga Änglar rannsaka honom och syna honom i sömmarna var och varannan dag". Han vet att han har ögona på sig och kommer antagligen klara testen. Du får smälta det jag skrivit och antingen ta det till dig eller förkasta det. Men jag uppfattar att du behöver denna hjälp,hur konstigt det än låter.Och vad vet vi egentligen om hur universum fungerar och varför vissa väsen fyller vissa funktioner. Att förkasta alla mörkeränglar är felaktigt.Vissa tjänar syften för en människas bästa.Att vara mörk är inte alltid likvärdigt med att vara ond. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.